Binnen 25 dagen, 1 augustus om precies te zijn, beginnen onze meisjes aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hoog tijd dus om ook hier even onze nieuwkomers voor te stellen, voorlopig zijn dat er vijf. De rode draad doorheen deze lijst is simpel samen te vatten: jong, talentvol en gedreven ! Stuk voor stuk zijn het meisjes die zich op het hoogste niveau willen (en kunnen) bewijzen en die deze uitdaging niet uit de weg gaan.

De jongste van de hoop is Rachel Broeren, ze komt over van het Nederlandse Internos en is ook lid van de befaamde Brabantse Handbalschool.. Rachel (geboren in 2002, nr.21 op de foto) is een heel talentvolle opbouwster en heeft gekozen om op jonge leeftijd de stap te zetten naar het hoogste niveau in België. Ook keepster Resi Hopstaken (van 2000, nr. 12) is lid van de Brabantse Handbalschool en komt over van Hv Heerle. Voor Resi geldt een beetje hetzelfde verhaal als voor Rachel, ondanks Nederlandse aanbiedingen wil zij haar blik verruimen en kiest voor de uitdaging bij DHW op het hoogste niveau.

Van Hc Schoten verwelkomen we Ellen Van de Vloed, een krachtige rechtshandige opbouwer. Ellen is net 18 geworden (nr.27 op de foto) en traint al geruime tijd mee met onze selectie. Voor de groep is ze dus niet nieuw maar voor de supporters wel want die kunnen haar vanaf augustus bewonderen op het veld tijdens de wedstrijden.

Ook Emma Henderix traint al geruime tijd mee met onze selectie en werpt zich op als een groot en veelbelovend talent. Emma is een linkshandige opbouwer (geboortejaar 2000, nr. 2 op de foto) die handbal ademt. Ze is ontzettend gedreven en wil deze kans met twee handen grijpen. Ze speelde vorig seizoen bij HC Atomix waar ze ondanks haar 16-jaar zowel in de eerste als tweede ploeg uitblonk. Hoog tijd dus voor de stap hogerop bij DHW. Ook onze (voorlopig) laatste aanwinst komt over van Atomix. Met haar 23 jaar is ze net iets ouder en meer ervaren dan de vier anderen maar verder kunnen we over Tina Brecelj (nr.30), rechtshandige opbouwer, ook zeggen dat de overstap naar DHW blijk geeft van gedrevenheid en de uitdaging opzoeken. Tina studeert al enige jaren in Leuven maar is afkomstig uit Slovenië waar ze vroeger op het hoogste niveau actief was. En nu dus opnieuw maar dan bij ons.

Stuk voor stuk jonge talenten die de uitdaging durven en mogen uitgaan bij onze club. Wij wensen hen allen van harte welkom bij de DHW-familie en hopen samen op een succesvol seizoen voor iedereen !