Zoals jullie ongetwijfeld weten, binnen 2 weken beginnen we aan een nieuw handbalseizoen in eerste nationale dames. Net als de voorgaande seizoenen hoopt DHW United Antwerpen hierin een toonaangevende rol te spelen. We starten dus zoals steeds ambitieus en de doelstelling is op zijn minst de play offs te behalen en ook een mooi parcours af te leggen in de beker van België. Tevens willen we uiteraard een absolute ambassadeur zijn van sporting A, de stralende “A” wordt door al onze clubleden met trots gedragen !

Op zaterdag 16 september beginnen onze meisjes met een fel verjongde groep aan deze nieuwe jaargang. Tegenstander van dienst is DB Gent die om 16uur (beloften 14h15) te gast zijn in sporthal Sorghvliedt. Een ietwat ongewoon aanvangsuur maar dit is omdat nadien om 20h15 ook de vrienden van Sasja een thuiswedstrijd afwerken in de bene-league tegen Nederlands kampioen Limburg Lions.

Tussen deze twee topwedstrijden in bieden wij jullie de kans om te genieten van een lekker diner in de sporthal. Dit is het menu waarvoor jullie vanaf 18uur kunnen aanschuiven, na de wedstrijd tussen DHW en DB Gent dus:

Carpaccio

Steak met frietjes en een slaatje

Chocomousse

Voor dit diner betaalt u slechts 25euro, water en koffie zijn in deze prijs inbegrepen. Inschrijven kan zoals steeds via mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met vermelding van uw naam en het aantal personen en dit graag ten laatste op 13 september !

We vermelden ook nog eens dat onze meisjes steunkaarten verkopen aan 10euro, met deze steunkaart krijgt u gratis toegang tot de zeven thuiswedstrijden in de reguliere competitie.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur,

DHW United Antwerpen