Zaterdag staat alweer de 7de en laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma. Daarin gaan onze meisjes op zoek naar een derde thuiszege en een tweede zege op rij na de winst in Middelkerke van vorige week. Tegenstander is DHC Waasmunster, de ploeg die één puntje meer telt dan DHW.
 
We schreven vorige week nog dat een zege in Middelkerke welkom was en zo geschiedde ook. Onze meisjes deden wat van hen verwacht werd en zetten een mooie prestatie op het veld om in ruime winst. Dat de jonge groep hierbij zeer veel gretigheid en enthousiasme toonde, laat het beste verhopen voor de nabije toekomst: de twee resterende wedstrijden in de reguliere competitie dus en de daaropvolgende play downs waarin we uiteraard een zo hoog mogelijke eindrangschikking willen afdwingen. De technische staf en de supporters verwachten dus zaterdag een even gretig en schotkrachtig DHW. Om tegenstander Waasmunster te kloppen zullen onze meisjes 60 minuten bij de les moeten zijn. Dat bleek ook in de heenwedstrijd waarin DHW in het slotkwartier volledig stilviel en zo onnodig nog domme punten weggaf. Tijd dus om te proberen die nederlaag goed te maken. En het is meteen ook een goede voorbereiding op de play downs waarin beide teams mekaar nog twee keer treffen, dan allicht met de eerste plaats als inzet.
 
Naast de eerste ploeg treden ook de beloften aan uiteraard en voor hen is de opdracht duidelijk want zij willen opnieuw naar de finale en moeten dus minstens hun tweede plaats vasthouden. Winnen tegen Waasmunster is daarbij een absolute must als voorbereiding op twee cruciale duels die daarna nog volgen: zaterdag 17 februari staat de topper bij nr.1 Bocholt op het programma maar eerst volgende woensdag (14 feb. 20h30)  de inhaalmatch tegen nr.3 Sint-Truiden in eigen sporthal Sorghvliedt. Drukke dagen dus voor DHW met zaterdag de dubbele confrontatie met Waasmunster en woensdag Sint-Truiden met de beloften bekampen in Hoboken. En voor onze trouwe fans is er nog een leuk extraatje: wie na de match van morgen een "volle" steunkaart heeft die krijgt gratis toegang tot de play downs. Supporters allen op post dus maar let wel op het vroege aanvangsuur !
 
DHW United Antwerpen – DHC Waasmunster
 
Sporthal Sorghvliedt te Hoboken
 
Zaterdag 10 februari te 16uur (beloften 14h15)
 
Scheidsrechters: Beckers C. – Dister M.