De play downs lopen rustig naar het einde toe, morgen zijn we al aan speeldag 4. Met een zege, een nederlaag en een draw presteren onze meisjes nogal wisselvallig. De plotse blessuregolf (en langdurige ziektes) hebben daar uiteraard een rol in gespeeld maar desondanks mocht er af en toe toch ook iets meer verwacht. Met de kalender die ons rest, twee keer thuis en een verplaatsing naar Gent, moet een zes op zes de betrachting zijn.
 
Morgen wacht alvast de zwaarste maar ook interessantste opdracht. Een thuismatch tegen de “buren” van DHC Waasmunster is altijd goed voor spanning en spektakel. Bovendien hebben onze speelsters nog iets goed te maken want de zware nederlaag op speeldag 1 van deze play downs zorgde toch voor een kleine kater. Het is morgen trouwens de vierde confrontatie dit seizoen en DHW kon slechts één keer gelijkspelen (thuis 23-23) en verloor 2 keer in Waasmunster.  Aan motivatie zal of mag het dus zeker niet ontbreken maar dat is niet voldoende, er zal ook 60 minuten kwaliteit moeten geleverd worden om het stugge en , soms, frivole Waasmunster te kloppen. 
 
Eén van de speelsters van Waasmunster waar we steeds een sportief boontje voor hebben gehad is Clara Verschueren, al jarenlang de beste keepster in België. Nu haar studies zijn afgelopen wordt ze daarvoor beloond met een heel mooie transfer naar de Nederlandse topclub Dalfsen. Voor haar een heel mooie stap en wie weet een opstap naar later nog een hoger niveau. Het getuigt alvast van een gezonde ambitie. Morgen zal ze ons allicht dus voor het laatst weer het leven zuur maken zoals bij zowat alle vorige confrontaties, aan onze speelsters om hun beste beentje voor te zetten. We wensen Clara alvast heel veel succes in Nederland, maar hopen uiteraard wel dat ze haar laatste match tegen DHW mag afsluiten met een nederlaag. Want dat we eindelijk nog eens willen winnen van DHC mag duidelijk zijn…… Supporters op post !
 
 
Play downs speeldag 4: DHW United Antwerpen – DHC Waasmunster
 
Zaterdag 14 april te 20uur15 (beloften 18h30)
 
Sporthal Sorghvliedt te Hoboken
 
Scheidsrechters: El Oueriaghli - Kerkeni