Wij zijn blij en erg trots dat we u vandaag onze eerste nieuwe gezichten mogen voorstellen. DHW wil de jonge groep zeker nog uitbreiden en toont immers ambities om volgend jaar terug mee te strijden voor de prijzen. 
 
De eerste die we voorstellen is Ofelia Loossens ! Ofelia komt over van Groot-Bijgaarden (GBSK) waar ze ondanks haar jonge leeftijd (van 2001) al enige tijd een belangrijke rol speelde in de eerste ploeg. Na Emma Henderix van Atomix eind vorig seizoen is het de tweede jonge nieuwkomer uit de regio Vlaams-Brabant die de stap naar DHW zet, een bewuste keuze van onze club om zo ook meisjes uit die regio de kans te geven toch redelijk dichtbij op het hoogste niveau te kunnen aantreden. Ofelia is trouwens geen onbekende voor onze club en spelersgroep want ze trainde ook afgelopen seizoen reeds op regelmatige basis mee bij DHW. Tijdens die trainingen bleek duidelijk dat ze klaar is voor deze stap naar het hoogste niveau en dat ze zich goed voelde in onze jonge groep. We zijn er dan ook van overtuigd dat Ofelia een echte aanwinst zal zijn. Met ook uiteraard een oprecht woordje van dank aan de club GBSK voor de knappe opleiding en aan de ouders van Ofelia die haar de kans gunnen haar talent in eerste nationale tot uitvoering te laten komen. Welkom en veel succes bij DHW Ofelia !
 
 En we kunnen meteen ook al een tweede versterking aankondigen: Sofie Nouwen komt over van Initia Hasselt en verdedigt volgend seizoen ook de kleuren van Dhw !  Sofie is, samen met onder andere onze Joni Muys, één van de keepsters van de nationale ploeg, de "Black Arrows". Joni kende een heel goed afgelopen seizoen maar staat voor een nieuwe werksituatie en drong zelf mee aan op de komst van Sofie,met wie ze een hechte band heeft bij de nationale selectie. De ervaring die Sofie kan overbrengen moet voor onze jonge keepsters, Joni en Resi, en de hele groep ongetwijfeld een meerwaarde worden. Sofie keepte vroeger bij Tongeren, BFC (nl.), Fémina Visé en recent dus Initia Hasselt. Met deze laatste ploeg behaalde ze dit seizoen zowel de beker- als de titelfinale. (Deze laatste is nog aan de gang). Eerder won Sofie 3 keer de beker en werd ze 4 keer landskampioen. Een mooie erelijst dus die hopelijk bij het ambitieuze Dhw nog wat kan groeien. Wij heten ook Sofie Nouwen alvast van harte welkom en wensen haar veel succes bij onze club !