Nadat we jullie eerder reeds de komst van youngster Ofelia Loossens konden melden, zijn we blij en trots dat opnieuw een jonge en talentvolle speelster ervoor gekozen heeft bij DHW de stap naar eerste nationale te zetten: Kelly-Marie Dykmans zal komend seizoen de kleuren van DHW verdedigen !
Kelly-Marie (van 2002) genoot haar opleiding bij Hv Uilenspiegel (6jaar) en HC Schoten (2 jaar) waar al snel bleek dat ze uit het goede handbalhout gesneden is. Ze won met haar jeugdteams tal van nationale titels, de laatste nog in mei jongstleden met de M16 van Schoten. Bovendien leerde ze ook zeer veel bij in Nederland, waar ze de jongste jaren deel uitmaakte van de befaamde Brabantse handbalschool.

Dat ze nu de logische volgende stap durft te zetten om haar favoriete sport op een nog hoger niveau uit te oefenen toont haar gezonde ambitie als handbalster. Het recente verleden toont dat jonge speelsters uit Antwerpen en ruime omgeving bij DHW alle kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen, zowel bij de beloften als bij de eerste ploeg. Een rol die ongetwijfeld ook voor Kelly-Marie zal weggelegd zijn want dat ze talent heeft staat buiten kijf. Jong, talentvol, ambitieus en verzekerd van de steun van haar ouders die haar deze kans gunnen, de ideale combinatie om de stap naar eerste nationale te zetten. Ze wil er het beste van maken bij onze club en we zijn zeker dat dit zal lukken.
Uit naam van de ganse DHW-familie heten we Kelly-Marie van harte welkom en wensen haar heel veel succes !

#sportingA#